Ik ben het waard!

HEAL in the FLOW of LOVE

Investering:


26 tem 29 mei 2022


26 mei om 11.00u tot 29 mei 14.30u


€ 595

all inclusiveDeze retraite begint met de workshop In the FLOW of LOVE gegeven door mezelf. Je leert over zelfliefde, zelfzorg en eigenwaarde, hoe je jezelf kunt helen door je bewustzijn hierop te vergroten en hoe je universele liefde kunt voelen en leven. Hier vind je meer informatie over deze workshop.

De tweede dag mag ik opstarten met een helend klankbad.

Daarna houden we samen onder begeleiding van Hélène en Erwin een “Aztec Combo” plantmedicijnen ceremonie. De heilige combinatie van cacao en Magic truffels werd reeds door de Azteken ervaren en de synergie tussen deze 2 plantmedicijnen, is een intense ervaring die diepgaand, liefdevol en inzichtelijk is.

De derde dag bieden we je een individuele healingssessie aan (oa Access Bars, een energetische behandeling die het zelf helend vermogen stimuleert en oude emoties en blokkades afvoert). Vervolgens gaan we samen een trancereis ervaren begeleidt door de sjamenendrums van Hélène en Erwin. Op het monotone geluid van de drum word je dan meegevoerd naar diepere lagen in jezelf. Je denken wordt als het ware even uitgeschakeld en zo ontstaat er ruimte om een andere staat van bewustzijn te ervaren.

Op zondag sluiten we het programma af met het laatste deel van de workshop In the FLOW of LOVE en verder is er gelegenheid tot gebruik maken van de sauna en jacuzzi om weer helemaal in het hier en nu te landen.


De kosten voor deze retraite zijn inclusief overnachtingen, biologische maaltijden en al het bovenstaande.


Retraites bij @Hélène zijn kleinschalig en huiselijk en het retraitecentrum is gelegen in de Bilt, vlakbij Utrecht. Je wordt met liefde ontvangen in de ruimte waarin jij mag transformeren naar ZIJN.


Boekingen worden rechtstreeks bij Hélène gedaan via onderstaande link.

Gratis KennismakingsgesprekSoms wil je graag even zeker zijn of je bij de juiste persoon terecht komt. Logisch, want je legt letterlijk en figuurlijk je ziel bloot. Het is dan ook belangrijk dat je je goed voelt bij mij. Daarom kan jij een gratis kennismakingsgesprek aanvragen.