Ik ben het waard!

Energetische huisreiniging

Investering in jouw thuis:


120 tot 150 min


appartement of gezinswoning van 1 tot 4 personen is €150,00

appartement of gezinswoning vanaf 5 personen is €190,00


+ kilometervergoeding €0.37/km


De energetische reiniging van een huis kan om 3 redenen gedaan worden.


Als eerste kan het zijn dat er door gebeurtenissen in het leven zoals echtscheiding, depressie,  … een zware energie in de woning aanwezig blijft. Dit kan het moeilijk maken om het leven weer op te pakken.


Als tweede kan het zijn dat de energie van de vorige eigenaars nog in de woning aanwezig is. Dat is ook niet altijd een geschenk wanneer daar in het verleden gebeurtenissen zoals geweld, echtscheiding, verlies van dierbaren zich hebben afgespeeld. 

Maar ook indien zoiets niet gebeurd is, is het altijd interessant om met een schone lei in je huis te kunnen intrekken. 

Energieën van anderen hebben vaak een invloed op ons. 

Dit kan hoofdpijnen, vermoeidheid, emotionele disbalans, onverklaarbaar gedrag wat iemand eerder niet stelde, … tot gevolg hebben.


Als derde gebeurt het ook dat er nog een spirit in het huis ronddwaalt. Dit kan dezelfde gevolgen hebben als de voorgaande situatie. Ook kunnen er onverklaarbare dingen in je huis gebeuren zoals vb het horen van voetstappen wanneer er niemand is, deur die vanzelf open of dicht gaan, vreemde electriciteitspannes, moeilijkheden internet, …


In alle 3 de gevallen kunnen één pf meedere van de gezinsleden hoofdpijnen, vermoeidheid, emotionele disbalans, slaapmoeilijkheden ervaren, of allerlei onverklaarbare vage gezondheidsklachten. (Zeker kinderen zijn gevoelig voor energieën.)

Ook kan je in sommige ruimtes een zwaar of benauwd gevoel krijgen.

Of kan het zijn dat sommige ruimtes of delen ervan steeds koud aanvoelen en je krijgt ze niet of heel moeilijk opgewarmd.Werkwijze:

Ik ga de Akasha kronieken van de woning voor je lezen. (Het is hiervoor belangrijk dat ik hiervoor de toestemming heb van de eigenaar.) De Akasha kronieken kan je vergelijken met een groot archief waarin alles van een ziel staat omschreven van verleden, heden tot toekomstige mogelijkheden. Dit kan jou inzichten geven over de woning, waarom jij je niet goed voelt in de woning, .... Op deze manier kan er al een shift in de energie teweeg worden gebracht naar een aangenamer leven in je woning. 


Verder ga ik me steeds verbinden met de spirit van het huis. 

Wanneer er enkel zware energieën aanwezig zijn dan ga ik deze verwijderen. 

Indien er nog een spirit aanwezig is, zijn er 2 mogelijke scenario’s. 

1) een goede spirit die nog niet is overgegaan. Die help ik deze eerst om verder te gaan. 

2) een spirit met onzuivere intenties die wordt simpelweg verwijdert. 


In alle situaties gebruik ik kleine pannetjes die in elke ruimte worden geplaatst met een mix van producten waar we even een vlammetje aanzetten. Ondertussen staan alle ramen en deuren open zodat de energieën wegkunnen. 


Daarna zorg ik voor de inbreng van een energie die voor rust en harmonie in je woning zorgt. 


Als laatste krijgen alle gezinsleden (ook wanneer ze niet aanwezig zijn, ik kan mij ook met hen verbinden) nog een healing. Zo kunnen de gezinsleden ook sneller weer tot rust komen in de vernieuwde energie van de woning.