Ik ben het waard!

Rust in mijn leven

Investering in jouw rust:


60 min

€ 75.00

We bespreken tijdens deze sessie wat momenteel  voor onrust zorgt in je leven. Vervolgens gaan we kijken wat jij nodig hebt om tot rust te kunnen komen. Niet enkel ons gesprek kan je daarbij helpen maar ook de helende gouden straal van de gold healing gaat je ondersteunen om je rust weer te gaan vinden.


Tijdens deze healing activeer ik een van de sterktste transformerende energiestralen uit de kosmos, de Gold healing. Zo krijg je een echte zuivering. Met heel wat voordelen:


  • Rust en ontspanning voor zowel kinderen als volwassenen met ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD, autisme, ...
  • Angstgevoelens en negativiteit gaan vervagen
  • Je krijgt een meer positieve kijk op het leven
  • Er kan verbetering in je fysieke klachten ontstaan
  • Je wordt beschermd tegen ongewenste energieën door het gouden licht


Het gouden licht van deze healing staat in de spirituele wereld bekend om haar werking om het negatieve te weren en ons te beschermen. Het zet het negatieve om in het positieve.

De goldhealing heeft een sterke werking om angstgevoelens, negativiteit en depressie uit mensen te bannen.Het vormt de negatieve gevoelens om en zuivert de mens.

Verder zal het je bescherming bieden tegen ongewenste energieën, het gouden licht gaat jou na de behandeling omringen.


Door de werking op emotioneel en psychisch vlak zou het kunnen dat lichamelijke klachten gaan vervagen. Aangezien er vaak een basis te vinden is in deze klachten op emotioneel op psychisch vlak.


Deze mooie en sterke healing is ook gunstig voor kinderen die uit balans zijn. Ook zij zullen rust en ontspanning gaan ervaren van deze energie.


Deze healing gebeurt in overeenstemming met jouw hogere zelf. Dat houdt in dat je op het moment van de healing aangeboden krijgt die jij nodig hebt en kan verwerken op dat moment.