Ik ben het waard!

'Groei' massage

Investering in jouw groei:


75 min

€ 95.00

We bespreken voor de massage kort wat jouw persoonlijke ontwikkeling tegenhoudt. Verder gaan we bekijken wat jij nodig hebt om te kunnen groeien.

Naast de massage gaat de Holy Trinity blessing je ondersteunen in je groei. 


De massage omvat een heerlijke schouder, gelaats -en hoofdmassage. Tijdens deze massage krijgen de energiecentra die met persoonlijke ontwikkeling te maken hebben extra aandacht. Ook ontvang je een Holy Trinity blessing tijdens deze behandeling die jou de kans geeft nieuwe inzichten in jezelf te krijgen.


Na de massage wordt er nog even dieper ingegaan op eventuele inzichten die je tijdens de behandeling mocht ontvangen.


Deze massage biedt jou:

  • Lichamelijke ontspannning
  • De mogelijkheid je destructieve patronen zoals verslavingsgedrag aan te kijken en te transformeren
  • de kans om weer rust  te vinden in je hoofd
  • de hulp om inzichten te krijgen in je huidige processen.
  • de mogelijkheid om inzichten te krijgen in je persoonlijke groei en ontwikkeling.


De Holy trinity blessing is een zegen met de energie van de heilige drie eenheid. Deze zegen zet de energie in beweging en brengt je het nodige inzicht. 

De heilige  drie eenheid bestaat uit de Divine Source, De Melchizedek energie (het heilige mannelijke) en de serafijnen energie (het heilige vrouwelijke)

De Mechizedek energie werkt transformerend, terwijl de serafijnen energie je inzichten geeft  vanuit zachtheid en rechtvaardigheid voor jezelf. De Divine Soerce ondersteunt dit alles en levert extra kracht aan om datgene te doen wat nodig is.

De blessing balanceert de linker en rechter hersenhelft.Deze healing gebeurt in overeenstemming met jouw hogere zelf. Dat houdt in dat je op het moment van de healing aangeboden krijgt die jij nodig hebt en kan verwerken op dat moment.