Ik ben het waard!

'Rust' massage

Investering in jouw kracht:

75 min

€ 95.00

We bespreken voor de massage kort waar de onrust zich in jouw leven bevindt. Verder gaan we bekijken wat jij nodig hebt om rust te creeëren in je leven. Tijdens deze sessie ga je in elk geval al je rustmoment ervaren dankzij de  massage en met de gold healing kan je die rust ook omzetten in je leven.


De massage omvat een massage van voeten en onderbenen, door de focus hierop te leggen creëren we al ruimte in je hoofd. En kan je meer tot rust komen. De transformerende en ontspannen energie van de gold healing helpt jou helemaal je rust weer vinden.


Na de massage wordt er nog even dieper ingegaan op eventuele inzichten die je tijdens de behandeling mocht ontvangen.


Dankzij de samenwerking van deze massage met aangepaste olie, de helende energie het gesprek biedt deze sessie jou: 


  • Rust en ontspanning voor zowel kinderen als volwassenen  
  • Angstgevoelens en negativiteit gaan vervagen
  • Je krijgt een meer positieve kijk op het leven
  • Er kan verbetering in je fysieke en stress klachten ontstaan
  • Je wordt beschermd tegen ongewenste energieën door het gouden licht


Het gouden licht van de gold healing staat in de spirituele wereld bekend om haar werking om het negatieve te weren en ons te beschermen. Het zet het negatieve om in het positieve.

De goldhealing heeft een sterke werking om angstgevoelens, negativiteit en depressie uit mensen te bannen. Het vormt de negatieve gevoelens om en zuivert de mens.

Verder zal het je bescherming bieden tegen ongewenste energieën, het gouden licht gaat jou na de behandeling omringen.


Door de werking op emotioneel en psychisch vlak zou het kunnen dat lichamelijke klachten gaan vervagen. Aangezien er vaak een basis te vinden is in deze klachten op emotioneel op psychisch vlak.


Deze mooie en sterke healing is ook gunstig voor kinderen die uit balans zijn. Ook zij zullen rust en ontspanning gaan ervaren van deze energie.


Deze healing gebeurt in overeenstemming met jouw hogere zelf. Dat houdt in dat je op het moment van de healing aangeboden krijgt die jij nodig hebt en kan verwerken op dat moment.