Ik ben het waard!

Helend klankbad

Investering:

4 september 2022

10.00 tot 12.00u


2 oktober 2022

10.00 tot 12.00


€ 30.00

Geniet van de diepe staat van rust en happiness waarin de klankschalen je kunnen brengen. Laat de schalen je weer brengen naar je oorspronkelijke staat van zijn. Vrij in je lichaam en geest.

De trilling van de schalen helpt  je blokkades en spanningen wegvoeren zodat je weer jouw natuurlijke rust en kracht kan gaan waarnemen. En laat je door de energie meevoeren om je bewust te worden hoe je dit weer in je dagelijkse leven mag gaan ervaren en uitdragen.

Voel je na deze sessie weer sterk en daadkrachtig vanuit een ontspannen staat van zijn.

 

Tijdens dit heerlijke klankbad maak ik gebruik van de klankschalen om je tot diep in je lichaam en geest tot ontspanning te laten komen zodat je vrij kan ademen in lichaam en geest. Daarbij zal ik de helende Mahatma energie laten stromen voor een nog krachtiger effect.

Deze energie brengt balans en harmonie in al je systemen en helpt je zo negatieve emoties en patronen op te ruimen. Zo kunnen angst, verdriet of pijn verzachten zodat er weer meer ruimte komt in je leven voor positieve emoties en balans.

Het is een zeer ontspannende energie die draait om empowerment. Je wordt wakker gemaakt om weer op zoek te gaan naar je ware zelf. Op deze manier word je zelfhelend vermogen ook weer aangewakkerd. 


Bij aankomst krijg je rustig de tijd om thuis te komen in de ruimte en elkaar te ontmoeten. 

Het klankbad zelf duurt 1 u 30 min.

Tot slot heb je rustig te tijd om nog even terug te landen en de ervaring te laten bezinken.

Gratis KennismakingsgesprekSoms wil je graag even zeker zijn of je bij de juiste persoon terecht komt. Logisch, want je legt letterlijk en figuurlijk je ziel bloot. Het is dan ook belangrijk dat je je goed voelt bij mij. Daarom kan jij een gratis kennismakingsgesprek aanvragen.