Ik ben het waard!

Mijn naam is Nikki, Ik ben die is.


Ik ga door het leven als mama van een fantastische zoon en hondenmama van een al even geweldige teckel.


Als vrouw draag ik fijngevoeligheid en empathie met me mee. Ik wil en kan anderen helpen vanuit die gevoeligheden. Iets wat ik ook met heel mijn hart doe. 


Ik kan helemaal opgaan in een moment, een moment van liefde, geluk, schoonheid, verdriet, alles.

Tranen ervaar ik als een uiting van alle emoties. Lachen, huilen, boosheid.... laat ze maar los.


Ik hou van het leven met alle hoekjes en kantjes, Ik omarm ze allemaal in liefde. 


Ik ga graag op zoek naar wat me helpt groeien als ziel, mens, vrouw, mama, .... Door deze leergierigheid groeien zowel ik als mijn omgeving.


Ik volg graag mijn intuïtie, dat brengt me veel verder dan mijn hoofd. En zo ga ik ook graag met jou op pad. Je hoofd op rust brengen en weer naar je gevoel.


Vanuit mijn eigen persoonlijke pad ben ik gestart met mijn praktijk 'Ík ben het waard!'.

Omdat ik ervaren heb hoe het voelt om je niet (goed) genoeg te voelen, om zoekende te zijn naar wat er meer is. Ik weet wat het is om die eerste stappen te zetten om je leven weer in eigen handen te nemen.


Dat is mijn drive om er te staan voor jou! Ik had op een gegeven moment ook die uitgestoken hand nodig om verder te gaan.


BIJ DEZE STEEK IK NU MIJN HAND UIT NAAR JOU!


Voel je welkom bij mij. Ik begeleid je met coaching, healing, meditatie of klankschalen. Ik pas me steeds aan aan wat jij nodig hebt in dat moment zodat jij voelt 'ÍK BEN HET WAARD!' en je weer stevig in je schoenen kan gaan staan om met jouw leven verder te gaan.


We werden zeer vriendelijk ontvangen door Nikki. Na een korte kennismaking mochten wij ons neerleggen op een zacht bed. Intuitief gebruikte zij de klankschalen... Heerlijk ontspannend was dat. Nadien voelden wij ons een pak lichter, volledig opgeladen en terug in balans. Ik zou het iedereen zeker aanraden. Een vriendelijke, talentvolle madam die Nikki!


Nathalie en Patrick.