Ik ben het waard!

Rust traject

Investering in jouw rust:


 4 x 50 min

1 x 120 min

€ 300 


*Optioneel: huisreiniging €100 of €120 excl km vergoeding


*korting voor mensen die het traject volgen

* meer info over huisreiniging


Tijdens dit traject gaan we aan de slag met coaching en healing om jou weer optimaal in je kracht te zetten. De resultaten gaan dan ook voor zichzelf spreken wanneer jij:


 • Innerlijke rust en harmonie
 • Diepe rust en ontspanning door de stress verlagende werking
 • Verwerking van vastzittende emoties
 • Een verbetering in fysieke klachten


  Het traject bestaat uit 5 sessies.

  De eerste verkennende sessie waar we de even de puntjes op de i zetten waar jij nood aan rust hebt in je leven. En waar we ook al al de slag gaan.

  In de tweede sessie gaan we een licht werpen op je leven adhv een therapeutisch spel. Dit brengt transformerende inzichten naar boven.

  Tijdens de 3de en 4de sessie gaan we weer aan de slag met healing en coaching. 

  Tot slot maken  we tijdens de laatste sessie een stiltewandeling om je de kans te geven al het voorgaande optimaal te integreren en de transformatie van jezelf helemaal op punt te zetten.


  De voornaamste healings die je tijdens dit traject mag ontvangen zijn 'Rust in mijn leven' en 'vrij van mijn verleden'. Op deze manier krijg jij de beste mogelijkheden aangereikt om weer tot rust te komen en van je leven te genieten.  Om jouw proces te ondersteunen ontvang je nog een bloesemremedie op jouw maat.


  Indien nodig en gewenst kan je bij dit traject nog een energetische huisreiniging bij boeken. Zodat de energie niet enkel in jezelf maar ook in je woning vlot stroomt.
  Gratis Kennismakingsgesprek  Soms wil je graag even zeker zijn of je bij de juiste persoon terecht komt. Logisch, want je legt letterlijk en figuurlijk je ziel bloot. Het is dan ook belangrijk dat je je goed voelt bij mij. Daarom kan jij een gratis kennismakingsgesprek aanvragen.