Ik ben het waard!

In the flow of love


Investering:


30 september 2022

8.30u tot +/- 17.30u


€ 115


Water, koffie, thee en lunch inbegrepen

Wanneer we aan liefde denken zijn we meestal naar buiten gericht. Wanneer onze nabije omgeving gelukkig is, dan zijn wij de dat ook. Toch is het een veel groter concept waar we mogen beginnen met onszelf lief te hebben alvorens we het onvoorwaardelijk kunnen delen met onze geliefden, vrienden, collega's, .... en onze eenheid. 

En daar wringt vaak het schoentje bij die zelfliefde, ons eigen gevoel van waarde en de zorg voor onszelf. Met dat in ons achterhoofd starten we dan ook deze workshop. 

Je mag leren wat de begrippen zelfliefde, zelfzorg en egenwaarde inhouden, hoe ze zich verhouden tot elkaar en het allerbelangrijkste: Hoe jij hier in het verleden mee bent omgesprongen, en hoe het je leven heeft beïnvloed. 

Verder gaan we ook heling brengen op deze stukken dmv meditatie en mag je ook een healing ontvangen hieromtrent.

Wanneer we dit helder hebben kunnen maken en  mogen helen gaan we verder naar de universele liefde. Ook daar gaan we weer licht gooien op hoe we dat kunnen uitdragen, wat jou persoonlijk in de weg heeft gestaan om dit onvoorwaardelijk te doen. Verder word je uitgenodigd om dit issues los te laten. 

Vervolgens gaan we ons hart openen om onszelf klaar te maken om de onvoorwaardelijke liefde te gaan uitdragen. We gaan ons openen voor de onbeperkte mogelijkheden die vergeving ons bieden. Tot slot gaan we vanuit onze zelfliefde en de liefde voor onze omgeving de onvoorwaardelijke liefde onze eenheid en het universum insturen. 


Deze workshop biedt jou:

  • Een beter zicht op de struggles die ervaart in je dagelijkse omgang met anderen
  • Heling voor jezelf en je omgeving
  • Rust en vrede op een dieper niveau
  • De tools om je leven écht in liefde voor jezelf en je omgeving te leven

Nikki heeft ervoor gezorgd dat ik me op een dag een stuk lichter voel.

Issues zijn aan bod gekomen en met een oefening hebben we deze kunnen plaatsen.

Zeer mooie en rustige setting, een vreedzame en vertrouwelijke sfeer werd gecreëerd.

Het was een hele waardevolle dag, bedankt! 


Diete