Ik ben het waard!

Tweedaagse: Journey of the soul

From anxiety to love

Investering:


11 en 12 juni 2022

23 en 24 juni 2022


10.00u tot +/- 17.00u€ 325


Water, koffie, thee en lunch inbegrepen

Een reis van de ziel, een reis van angst naar liefde.


Een reis die wij beiden in het leven mochten doorlopen. Een hele boeiende uitdagende en fantastische reis, weg van onze angsten van wat ons tegenhield om onszelf neer te zetten, als de mooie mensen die we zijn. Een reis op weg naar de liefde. Liefde in de eerste plaats voor onszelf, mogen ontdekken dat alles wat we nodig hebben in onszelf zit. Wanneer we deze liefde ontdekten leren we automatisch dat wat in ons zit niet alleen voor het individu IK telt, maar voor onze hele schepping. Zo zagen we ook stilaan onze omgeving veranderen van angst naar liefde.

 

Dit gunnen wij jou ook! Een reis uit jouw angst. Of het nu een angst is die voortkomt uit overleven, faalangst of een angst voor spinnen… Allen staan ze jou in de weg om de mooiste versie van jezelf neer te zetten. En dat is immers wat jij wil, een vrij en gelukkig leven, wat je kan leven in liefde, liefde voor jezelf, je naasten en de schepping.

Deze reis kan jij aangaan in een veilige omgeving en samen met mensen die begrijpen waar jij doorgaat. Je wordt begeleid in het loslaten van je angst, je krijgt de kans je hart te openen en wordt uitgedaagd om te groeien naar liefde.


Erwin en Nikki


Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met teachings, meditatie, cacaoceremonie, BRTT (body remebers trauma therapy), helend klankbad, ....


Deze workshop biedt jou:

  • Een beter zicht en transformatiemogelijkheden vanjouw angst
  • Heling voor jezelf en je omgeving
  • Rust en vrede op een dieper niveau
  • De toolsom jezelf in je kracht te zetten om ook andere angsten aan te pakken en te transformeren
  • Een gevoel van liefde naar jezelf zodat je kan loslaten en groeien


Gratis KennismakingsgesprekSoms wil je graag even zeker zijn of je bij de juiste persoon terecht komt. Logisch, want je legt letterlijk en figuurlijk je ziel bloot. Het is dan ook belangrijk dat je je goed voelt bij mij. Daarom kan jij een gratis kennismakingsgesprek aanvragen.